Камен Костадинов: Хората харесват Делян Пеевски

24079
Камен Костадинов: Хората харесват Делян Пеевски
Снимка: БГНЕС

Делян Пеевски не е ново лице за партията, а доказано име. Хората го харесват и го познават. Това заяви пред Нова телевизия Камен Костадинов от ДПС. 

Костадинов обясни,че не би искал да коментира отстраняването на съпартиеца си Майдън Сакъджиев от ръководството на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. „Това са твърде конкретни неща. Важното е дали един кандидат е оценен от избирателите положително или отрицателно. На 5 октомври ще се разбере как гражданите го приемат. За мен той е почтен човек. Познавам го от доста време. Не считам, че е човек, който би злоупотребил със служебното си положение и по начин, който да противоречи на законите“, коментира Костадинов. 

Рожденият ден на Ахмед Доган беше хубав купон, той се самоопределя като „един преоткрил се тинейджър”

Камен Костадинов разказа, че рожденият ден на Ахмед Доган е бил „хубав купон”, а бившият лидер е в добро здраве и се самооп...

За номинацията на Петър Чобанов Костадинов заяви, че той е професионалист, който никога не е имал партийна принадлежност. „Той е от т.нар. гражданска квота, но е доказан специалист в своята област и ние му гласувахме доверие“, коментира Костадинов. 

Костадинов заяви, че ДПС никога не е отивало на избори с ясни следизборни коалиционни схеми. „Като минат изборите, ще се види кой с каква парламентарна подкрепа ще бъде. Нека влезем в тези избори с ясното съзнание, че след тях може да се оспорват резултатите. Ние нито миналата година, нито сега ще правим кампания „Костинборд“. Ние ще се борим да получим максимално широка подкрепа. Имаме какво да предложим на българските граждани“, подчерта депутатът от ДПС. 

Костадинов бе категоричен, че партията ми винаги е бил лоялен партньор. "Когато сме участвали в коалиции и съюзи и винаги сме отстоявали принципни позиции“, заяви той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика