Камен Костадинов: Кризата с ромите е шизофренна

10882
Камен Костадинов: Кризата с ромите е шизофренна

"Очевидно е, че най-вероятно след ултиматума от Патриотичен фронт очакваме, от аванс мога да кажа: "Да, ние оставаме във властта, защото сме доволни от действия на МВР. Алибито е справянето с напрежението." Това бе виждането на депутата от ДПС Камен Костадинов за ромския проблем, изказано в интервю за bTV.

Не съм бил в "Орландовци" от години, не бях в България, когато се случиха нещата в софийския квартал. Ген. Атанасов е долен клеветник. Така Костадинов коментира твърдението на ген. Атанасов, че депутатът е бил в "Орландовци" по време на протестите и е използвал членството си във БФС.

Съдът остави в ареста задържаните за боя в "Орландовци"

Софийският градски съд остави в ареста братята Георги Коцев, Асен Коцев, Жони Коцев и Даниел Колев, които бяха задържани за боя в "Орла...

"Ето аз казвам, че не съм бил, самата криза е шизофренна, няма как да бъде обвинено ДПС да бъде намесвано в организация на футболни агитки, които да извършват погроми."

Според него има решение и то се нарича силна, а не силова държавна политика. Костадинов посочи, че е необходимо целенасочено изграждане на образователна инфраструктура с търсене е на проблема, а не опит за решаването на проблема.

ДПС говори за нуждата от образование сред малцинствата от много години. Ние никога досега не сме имали възможността да управляваме самостоятелно, радостното е, че поставянето на този проблем при срещи, съвсем скоро от Европа ще дойде посланието и рецептата, тъй като, в България чукаме на затворени врати, добави още Костадинов.

Нямам информация, че Пеевски ще влезе в ръководство на Левски. Това е спекулация, отново се търси създаване на грешен образ. Не търсете заровено кучето, там където то не е. Така Костадинов коментира слуховете, че Делян Пеевски ще влезе в ръководството на Левски.

Азис: Нито едни пари не могат да те интегрират

На българите им дойде в повече. Вярвам на българите, знам, че те не лъжат и не преувеличават. Те наистина имат проблеми с ромите. Така ...

Да се агитира на майчин език – това е част от политиката, която водим. Няма как да очаквате промяна по тази толкова важна теза. Използването на малцинствените езици е част от постиженията на демократична България. Има фиксация върху това, че някои политици говорят на турски език, това е постижение на България то трябва да бъде отстоявано, допълни още депутатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика