Каракачанов: Решаващите преговори не са започнали

16020
Каракачанов: Решаващите преговори не са започнали
Снимка: БГНЕС

Решаващите преговори не са започнали (за съставяне на правителство). Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. Той определи лидера на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов и член на Реформаторския блок като неприемлив. Проблемът бил негов, а не на лидера на ВМРО.

Според Каракачанов от Реформаторите толкова настоява ПФ да участва в управлението, тъй като обединението няма да допусне ДПС до властта. От друга страна правителство на малцинството само от дянсото обединение и ГЕРБ щяло да разчита на гласовете на ДПС.

Патриотичният фронт няма да участва с политически лица в бъдещото правителство

Патриотичният фронт няма да участва с политически лица в евентуално правителство. Това бе потвърдено отново на провелото се днес заседа...

По време на срещите с ГЕРБ от националистическото обединение са подчертали, че „не ламтят за постове”, а искат програмата им да бъде подкрепена. Между двете страни имало две срещи, по време на които били обсъждани програмит. На въпрос дали би станал министър на отбраната Каракачанов заяви: „"Да си министър на отбраната е престижно, особено за човек от ВМРО, особено за историк и човек с национални разбирания".

Темата с председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол също беше засегната: „Жозеф Дол не може да ме изрита мен, защото не е човекът, който ме е избирал. Могат да ме изритат моите избиратели или избирателите на Патриотичния фронт”, категоричен беше съпредседателят на ПФ.

Ако искаш да получиш нормално образование, трябва да ходиш на училище. А за да ходиш на училище, трябва да говориш български. По този начин той отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че от националистическата партия се готвят да пращат 6-годишните на изпит по български език.

Ние повтаряме за проблемите с демографската катастрофа, и за проблемите с демографската катастрофа. И за това, че в гетата на практика работи фабриката за деца. Тези деца се раждат, не защото някой ги обича и иска да се грижи за тях, а защото чрез тях могат да се получават социални помощи, коментира още Каракачанов.

ГЕРБ постигна съгласие с "Патриотичния фронт", но при определени условия

Въпреки първоначалните разминавания, успяхме да постигнем съгласие по всички точки в нашите позиции. Това заяви Румяна Бъчварова, която...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика