Каролев продължава с нападките срещу Пламен Димитров

17467
Каролев продължава с нападките срещу Пламен Димитров
Снимка: Facebook

Шефът на КНСБ продължава да лъже, написа финансистът Владимир Каролев в профила си във "Фейсбук".

Постът му е във връзка с днешното спречкване с Пламен Димитров в студиото на Нова телевизия.

Биволъ припомни ДС миналото на Каролев

Предвид многото коментари за банковата система и участието на икономиста Владимир Каролев в тях, разследващият сайт „Биволъ&rdquo...

Той цитира коментар на Пламен Димитров след боя им в студиото:

"Ако събера данни, че Каролев манипулира преднамерено, ще стигна и до компетентните органи, но това ще кажат юристите ми". Според синдикалиста 15 минути е дадена думата на Каролев да говори, а останалите не са успели да кажат каквото имат да кажат.

"Всеки който е гледал предаването ще се убеди, че в студиото бяхме с Мика Зайкова и говорихме двамата. А после когато седнаха г-н Димитров и г-н Велев, много повече говореше Димитров. И почти непрекъснато прекъсваше г-н Велев", обяснява Каролев в социалната мрежа. "Та чакам да чуя юристите му до какви компетентни органи ще стигнат. Понеже предполагам, че са като икономистите му ще стигнат до под кривата круша", пише Каролев.

Боят между двамата стана след като Каролев се обяви против прехвърлянето на вноските за пенсия от частните пенсионни фондове в НОИ. "Ако тези пари се вземат и отидат в НОИ, те ще бъдат по лични партиди", заяви от своя страна Мика Зайкова, която е икономически и финансов експерт. По думите ѝ НОИ ще взима за управлението на тези пари 5%, а частните пенсионни фондове взимат между 20 и 25%. Каролев отрече таксите на частните фондове да са такива и обвини Мика Зайкова в лъжа. Той смята, че държавата не може да управлява парите на работещите по-добре от частните фондове, на които това им е работата.

Жесток сутрешен скандал за пенсионната реформа

Голяма част от ромското население въобще не се осигурява, а когато навърши възраст, получава пенсия – от бюджета на НОИ. Освен то...

"След предаването, в което нещо се изнерви, във фоайето г-н Димитров започна да ме нарича с разни епитети. При което аз му казах, че аз не съм го обиждал и ако може да спре с обидите. Беше се поизнервил повечко и тръгна към мен с още по-големи обиди, при което няколко души, които бяха в коридора застанаха на пътя му. До сблъскване не се стигна. И нямаше и как да се стигне, защото аз не бих си позволил да участвам в каруцарска сцена", пише Каролев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика