Кънев: Честито и си пазете барута сух

17694
Кънев: Честито и си пазете барута сух
Снимка: БГНЕС

"Усещането не е като на 04 Февруари 1997 г. Няма го този патос на победилата революция, нито тази въздишка на облекчение от избегната гражданска война. Вътрешни войски не чакаха днешния ден в повишена бойна готовност. И точно тази разлика трябва да използваме. Няма всенародни надежди, няма очакване за цветя и рози. Сега е нужно методично, упорито и безкомпромисно реформиране на държавната власт. Сектор по сектор, стъпка по стъпка. Без прекомерни очаквания, но и без "необходими" компромиси. Пълна изолация на ДПС и БСП от властта, категорична, поетапна смяна на поколенията в Парламента и изпълнителната власт", написа в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" лидерът на ДСБ и говорител на Реформаторския блок Радан Кънев.

"За разлика от 1997 г., днес няма да се напиваме като казаци. По-добре да си легнем като германци в полунощ, на четвъртата бира. Защото от утре е труд, пот и ... труд. Защото твърде дълго беше шампанско и сълзи. Честито и си пазете барута сух. Сега започва...", завършва публикацията си той.

Сидеров: "Атака" ще гласува оставката на кабинета

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира от гр. Разград оставката на кабинета „Орешарски", цитиран от пресцентъра на националисти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com