Манолова допуска на се оттегли от ръководството на БСП

15301
Манолова допуска на се оттегли от ръководството на БСП
Снимка: БГНЕС

Аз съм последният човек, който ще отиде в друга формация, ще прави друга формация или ще работи срещу БСП. Това каза депутатът от БСП лява България Мая Манолова пред журналисти в парламента, предаде „Фокус”.

„В БСП няма разцепление. Аз съм последният човек, който ще тръгне да цепи БСП, но процесите, които се случват трайно, не ме удовлетворяват. Единственото, което бих си позволила да направя е да изляза от ръководните органи на партията, но винаги – до последния си момент, ще бъда социалист. БСП е направила и е дала много и на мен и на останалите лица, които виждате в парламента и на трибуни в различни форуми, затова някой от нас да продължава процесите на разцепление в БСП”, допълни Манолова. Тя заяви, че за нея БСП е кауза, а не средство за препитание или начин за социално издигане.

Манолова и приближените й обмислят да правят движение в БСП?

Мая Манолова и кръгът депутати около нея обмислят дали да направят движение в рамките на БСП, чрез което да се установят като вътрешноп...

Във връзка с това, че „БСП - Лява България” много дълго определя състава и членовете на парламентарните комисии, които предлага, Манолова заяви: „Крайно време е вече БСП да се върне към демократичните процедури и всички позиции да стават чрез гласуване в парламентарната група по възможност чрез тайно гласуване, както се случи и сега. Нормална, демократична процедура, нищо повече”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика