Манолова и приближените й обмислят да правят движение в БСП?

14973
Манолова и приближените й обмислят да правят движение в БСП?
Снимка: БГНЕС

Мая Манолова и кръгът депутати около нея обмислят дали да направят движение в рамките на БСП, чрез което да се установят като вътрешнопартийна опозиция. Това съобщава "24 часа", цитирайки запознати.

От известно време насам средите около Манолова, Ангел Найденов, Кирил Добрев, Драгомир Стойнев, Георги Кадиев и ексдепутата Страхил Ангелов се събирали в различни формати и неофициално обсъждали какви действия да предприемат за оздравяване на партията. Те са изолирани от соцръководството и водената от него политика.

Атанас Атанасов подхлъзна Манолова: Тъмносиньото повече Ви отива

Въпреки че днес парламентът отмени парламентарния контрол, полемиките около правилника, по който трябва да работят народните представит...

Като шефка на Контролната комисия на партията Манолова е започнала обиколки из страната. Официално тя има за задача да провери плащането на членския внос, но на срещите си сондирала нагласите сред членовете, разкриха запознати.

Идеята на кръга около нея е структурите да бъдат ангажирани в диалога по спасяването на партията, а не съдбата ѝ да се решава еднолично и само от “Позитано” 20.

Манолова отказа да разкрие намеренията си пред “24 часа”. Няма да ставам лидер, не правете интриги, отсече тя. След като тази партия ми е дала толкова много, не мога ли и аз да направя нещо за нея, попита Манолова.

Червената юристка вече поиска референдум за състоянието и бъдещето на БСП. В момента тя подготвя документално предложението си, което ще внесе пред Националния съвет на партията.

Изразните средства на политиците ни - жална ни майка

Постарали сме се да обобщим тенденциите, а една от открояващите се тенденции е да се засилват обидните думи, каза езиковедът Надежда Ст...

На заседанието на червената парламентарна група късно във вторник пък Красимир Янков поискал отстраняването на Ангел Найденов от ръководството заради публично изразената му позиция, че е грешка отказът на БСП да влезе в управлението с ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика