Манолова пробва да яхне протеста срещу Бат Сали

28039
Манолова пробва да яхне протеста срещу Бат Сали
Снимка: БГНЕС

"Призовавам Лютви Местан да отзове Александър Методиев като водач на листата в Кюстендил". Това заяви за "Фокус" Мая Манолова от БСП във връзка с протеста на граждани от Дупница и Кюстендил срещу влизането на познатия като Бат Сали кандидат- депутат в парламента.

Според едно от лицата на БСП, "за да не бъде провокиран етническият мир, за да не се създава допълнително обществено напрежение, да не се провокира гнева на хората, отговорното поведение е Александър Методиев да не бъде народен представител".

Проф. Константинов: Считайте, че Бат Сали вече е станал депутат

Считайте, че Александър Методиев (известен като Бат Сали) - водач на листата на ДПС в 10-и МИР Кюстендил, вече е станал депутат. Това с...

Манолова коментира още, че кандидатът на ДПС не е избран от собственият си регион и според една голяма част от кюстендилци е натрапен като народен представител в Кюстендилски регион.

Разпределението на мандатите по региони дава своите отклонения. Единственият по-справедлив начин би бил издигането на една национална листа от всяка една от партиите, участващи в изборите. Тогава пък ще бъде нарушено регионалното представителство, а иначе винаги се получават аномалии, допълва кандидатът за депутат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com