Марешки разказа защо е бил при Цветан Василев

12551
Марешки разказа защо е бил при Цветан Василев
Снимка: БГНЕС

Да, ходил съм при Цветан Василев, заяви Веселин Марешки в студиото на bTV. Според него обаче това е "поредното активно мероприятие за отклоняване на вниманието."

Защо не извадят имената на тези, които искат да покрият хората, на тези които трябва и имат необезпечени кредити и са си оправили депозитите  - те не излизат, каза още Марешки. 

И Марешки се припозна като жертва, искали да го очернят

Зад повдигнатите ми обвинения и определената ми гаранция от 100 хил. лв. прозира идеята, че трябва да бъде очернен преди местните избор...

Той сподели, че първата среща не се е състояла, а втората е била по покана на Василев. На нея е присъствал "виден деец на костовисткото движение, който след това премина към други организации."

На срещата Марешки бил помолен да помага на кандидата на БСП за кмет на Варна, на последните избори през 2011 година. Марешки отказа да уточни името му, но списъкът с кандидатите на местните избори във Варна през 2011 г. може да се види тук.

Той определи Цветан Василев като много възпитан човек, но уточни, че за 5-те минути, в които го е видял, не може да даде оценка.

Марешки коментира и дейността на здравния министър. Той изказа мнение, че атаката срещу Москов е напълно обоснована. Според него не може биографията на даден човек да започне от първия му ден като министър.

Повдигнаха 2 обвинения на Веселин Марешки

Окръжна прокуратура – Варна привлече като обвиняем Веселин Марешки. Варненският бизнесмен първо е обвинен за това, че в периода ...

"Никакви реформи само празни приказки и най-лошото- лъжи, че хора които са в здравеопазването ще бъдат уволняване, това не се случва.", каза още Марешки.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика