Михаил Миков обсъди бъдещето с млади икономисти в Пловдив

21906
Михаил Миков обсъди бъдещето с млади икономисти в Пловдив
Снимка: БГНЕС

В цяла Европа и по света младите хора са леви, а те са перспективата и общественият двигател. Това каза председателят на БСП Михаил Миков пред студенти от Колежa по икономика и администрация в Пловдив.

Бъдещи икономисти, финансисти, бизнес администратори и желаещи да работят в системата на националната сигурност препълниха аудиторията на учебното заведение за разговора с председателя на 42-ото НС и двамата водачи на листите на социалистите в града и областта Георги Търновалийски и Димитър Дъбов. "Отиваме на тези избори със самочувствието, че можем да привлечем лявата част на българските граждани, които са повече", сподели Миков.

Михаил Миков получи обещания за победа в Стара Загора от млади социалисти

Над 140 членове на Младежкото обединение в БСП се събраха в Стара Загора, където се срещнаха с лидера на БСП Михаил Миков и водача на л...

Той анализира политическата обстановка, доминирана по думите му от ПР и телевизионни техники и допълнена от липсата на доверие, което характеризира периодите на криза. „В тази ситуация е доста трудно да се разчетат политическите послания, а хората очакват чудеса, но такива няма", поясни Михаил Миков.

Той подчерта предимствата на столетницата със своята 120-годишна история, в която е била на власт и опозиция, но винаги е давала хоризонти на развитие.

"През последната година и няколко месеца нашата основна цел в управлението беше размразяването на доходите, направеното от БСП бе в тежки условия на натиск и сложно партньорство с ДПС", заяви водачът на пловдивската листа Георги Търновалийски. Като бивш зам.-финансов министър той потвърди, че държавата е финансово стабилна.

Водач на кандидатите за народни представители за Пловдив област Димитър Дъбов очерта главните проблеми на 17-те общини. "Спрени от ГЕРБ проекти за водната инфраструктура, недовършени ремонти на пътища и безработица", каза той.

Другите минават за малко – каквото могат, отмъкват и замъкват

Колко партии минаха през властта за последния четвърт век, уж завинаги, а всъщност само за малко и изчезнаха, заяви председателят на БС...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика