Миков: 43-ят парламент ще трябва да отговори на много въпроси

13902
Миков: 43-ят парламент ще трябва да отговори на много въпроси
Снимка: БГНЕС

Това Народно събрание приключва работата си. Отива се на избори и следващият парламент трябва да довърши и да даде отговори на доста въпроси, които не бяха довършени. Този коментар направи председателят на 42-рото Народното събрание Михаил Миков, след като стана ясно, че парламентарната група на ГЕРБ категорично повече няма да влиза в пленарна зала, предаде БГНЕС.

"Вземете проблемите на тези хора, които са свързани с управлението на отпадъците и закона и изкупуването на скрап. Вземете големия въпрос за земеделските земи в България и подпомагането на дребните, на средните производители. Това са редица въпроси, които ще бъдат в дневния ред на следващото Народно събрание", посочи Миков.

Михаил Миков поема юздите на БСП

Михаил Миков е новият лидер на БСП. Това се случи, след като той и Драгомир Стойнев стигнаха до балотаж за лидерския пост в партията.&n...

Председателят на парламента отказа да коментира какво си е говорил с Бойко Борисов по-рано днес. Именно след среща с Миков лидерът на ГЕРБ обяви своето решение, че се отказва от актуализацията на бюджета и депутатите му повече няма да влизат в пленарна зала. "Нека да не коментираме така разговорите, които сме имали на четири очи", призова Миков.

БСП имаше принципна и ясна позиция по актуализацията на бюджета, която беше добре артикулирана и защитена в пленарната зала. Това каза още Миков пред журналисти в парламента, потърсен за коментар след изявлението на Бойко Борисов, че ГЕРБ напуска парламента, информира БТА.

Ще бъда тук и ще изпълнявам задълженията си на председател докато не бъде разпуснат парламентът, каза Миков в отговор на репортерски въпрос.

 

Парламентът пак с трудности за кворума, Миков мисли да почват по-късно

За пореден път кворумът в парламента се оказадоста трудна задача пред народните представители. В 9:00 часа, при първото преброяване, к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика