Миков: България не може да се развива, ако няма работни места

29438
Миков: България не може да се развива, ако няма работни места

За по-успешното развитие на регионите в страната, за област Разград е нужно насочване на бюджетни и европейски средства. Те не бива да са само към големите градове, но и към по-малките населени места, което беше факт по време на нашето управление. Инвестиции са нужни там, където хората усещат по-тежко безработицата. Това подели председателят на НС на БСП Михаил Миков на посещението си в Разград.

„България не може да се развива, ако се разкриват работни места само в 3-4 големи града. България трябва да се развива равномерно, категоричен бе Миков”. При пристигането си в града той бе посрещнат от водача на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Разград Стоян Ненчев, както и от членове и симпатизанти на левицата в клуба на партията в града.

Миков с поздравителен адрес по случай 22 септември

Председателят на БСП Михаил Миков изпрати поздравителен адрес до всички граждани на Република България по случай 106 години от обявяван...

След това, той се отправи към шатрата на БСП в центъра на Разград, където бе посрещнат с цветя от симпатизанти на БСП. Председателят на НС на БСП посети и стадион „Лудогорец”, като водачът на листата за област Разград му обясни, че стадионът и градът са били съживени благодарение на финансирането по програма „Растеж и развитие на регионите”. Финансиране, осъществено по думите му благодарение на управлението на кабинета „Орешарски”.

По-късно през деня Миков се срещна с обществеността в хотел „Централ”. Там над 250 симпатизанти го посрещнаха на крака с бурни аплодисменти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика