Миков: Отнемането на социални права на служителите в сектор "Сигурност" са неприемливи

5129
Миков: Отнемането на социални права на служителите в сектор "Сигурност" са неприемливи
Снимка: БГНЕС

Отнемането и замразяването на редица социални права на служителите в сектор "Сигурност", но и на други големи групи от населението, залегнали в основата на предложения бюджет за 2016 г., са напълно неприемливи от гледна точка на нашата парламентарна група. Това пише председателят на БСП Михаил Миков в отговор на писмо на УС на СФСМВР, с което беше отправена покана към народните представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за среща с представители и членове на синдикалните организации в сектор "Сигурност", по повод на внесения от управляващите проект на бюджет за следващата година, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Миков е категоричен, че такава среща трябва да се проведе незабавно. „Считаме, че подобни десни мерки водят единствено до повече бедност и повече несправедливост. Поради това ние няма как да ги подкрепим и ще отстояваме позициите си срещу този законопроект с всички средства на парламентарната демокрация“, допълва още той. С настоящото писмо председателят на БСП потвърждава още веднъж готовността на парламентарна група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ да проведе среща във взаимно удобно и за двете страни време и място. „И да обсъдим в спешен порядък възможностите да защитим малкото останали незасегнати от това управление социални права и придобивки на българите“, посочва той.

Миков: Изборите бяха фалшифицирани

„Големият проблем с изборните резултати е, че изборите като цяло бяха нечестни, фалшифицирани”, коментира председателят на ...

„Не бива да се срещаме на площада, когато Вие организирате протестна проява, защото това може да бъде повод за спекулации от всякакъв характер, предполагам нежелани и от Вас“, заключва Михаил Миков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика