Москов: Докато се спазва коалиционното споразумение, кабинетът ще е стабилен

18339
Москов: Докато се спазва коалиционното споразумение, кабинетът ще е стабилен
Снимка: БГНЕС

Москов: Докато се спазва коалиционното споразумение, кабинетът ще е стабилен

Правителството ще остане стабилно до момента, в който се изпълнява коалиционното споразумение. Всичко друго дестабилизира държавата, коментира тази сутрин министърът на здравеопазването Петър Москов. Той определи като грешен ход взимането на решения "ад хок". Без да се зачита коалиционните споразумения.

По повод спорната пенсионна реформа беше обяснено, че Реформаторският блок има своите аргументи "против". Същевременно ГЕРБ има аргументи "за". Те са ясно поставени на масата.

Министър Москов начерта три пакета мерки в здравната реформа

Днес се проведе първото заседание на Висшия медицински съвет към министъра на здравеопазването. То се проведе в сргадата на Министерсто...

В ефира на bTV Представителят на ДСБ беше категоричен, че разговорът не може да се случва в събота и обясни, че започват разговорите по същество и изготвянето на отчети. Той беше категоричен, че в петък е била използвана липсата на премиера Бойко Борисов.

Евентуални опасения, че ГЕРБ и ДПС се разбират зад колисите, имат известен смисъл. Ако това е така, значи усилията за създаване на правителство от страна на Реформаторския блок и останалите коалиционни партньори са били безмислени. Това коментира още Москов.

Министърът добави: Няма как депутатът от ДСП Делян Певски да не е удовлетворен, след като вижда как управлението, което оставя движението извън властта и без лостове за влияние, търпи критика и дисбаланс. Разпадането на това мнозинство всъщност е победа на ДПС. На въпрос разпада ли се наистина управлението, той отговори: След вчерашния ден не вярвам това.

Правим услуга на ДСП, правим услугата на хората, заради които българите протестираха, обясни още разпалено кадърът на ДСБ.

Пенсионната реформа - сагата започва

Пенсионата реформа, която Народното събрание прие преди да излезе в коледна ваканция, изглежда няма да издържи дълго време. След като ...

"Когато говорих от трибуната на парламента, споменах Лимончо и Портокалчо. Те изплуват от доклад за проверка на Инспектората на министерството в държавна болница. Пациентите са влизали с една диагноза, а реално са ги записвали с друга, която е двойно по-скъпа. Мая Манолова и предишните управляващи са назначавали директорите на болниците. Така че, ако Мая Манолова, ако обича, по-тихо за болниците". Това обяви още Москов.  Случаят е в прокуратурата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика