Москва оцени високо приятелството на БСП в трудните времена на противопоставяне

7225
Москва оцени високо приятелството на БСП в трудните времена на противопоставяне

В Москва оцениха високо приятелството на БСП, което продължава и в тежкото време днес, изпълнено с опити за противопоставяне на Русия на ЕС. Това стана ясно след първата среща на делегацията на столичните социалисти, водена от лидера им Калоян Паргов в Москва.

"Много ми е приятно да ви видя тук не толкова защото партиите ни са близки според политическите си платформи, но и защото нашите два народа винаги са били в топли отношения, коментира Игор Чистюхин, заместник-председател на московската областна Дума и ръководител на групата депутати на "Справедлива Русия" в московската областна Дума. - Днес вие оставате верни на това приятелство и се изправяте срещу опитите за противопоставяне на Русия на ЕС. И не само това, последователни сте в желанието си да развивате всестранно българо-руските отношения".

Калоян Паргов продължи контакта на Михаил Миков със "Справедлива Русия"

Председателят на Градския съвет на БСП в София Калоян Паргов продължи контактите на левицата с партия "Справедлива Русия", които бяха з...

Срещата на българската делегация с Игор Честюхин беше първа от трите планирани по време на визитата й в Москва. Заедно с Калоян Паргов в руската столица са председателят на групата на БСП в СОС Милка Христова и председателят на Националната асоциация за международни отношения Чавдар Минчев. С тази среща представителите на БСП-София продължиха контактите на левицата с партия "Справедлива Русия", които бяха започнати от лидера на социалистите Михаил Миков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика