Муравей Радев: Сиртакито в Гърция свърши

9507
Муравей Радев: Сиртакито в Гърция свърши

Пред Гърция има два пътя за изход от кризата – труден и по-труден. Това каза в студиото на bTV бившият финансов министър от кабинета „Костов” Муравей Радев. По думите му трудният път минава през истински структурни реформи, а другият би довел до обществено-икономически взрив и ще върне Гърция десетки години назад.

Според Радев южната ни съседка е обречена да остане в Европейския съюз, но е било грешка тя да бъде приета в еврозоната.

Муравей Радев начерта два пътя пред Гърция - тежък и по-тежък

Да правиш помен с чужда пита – това се случи в Гърция. Щом спряха парите отвън и всичко рухна. Прогнозата ми е тежка – Гърц...

Грешката на гръцкия премиер Алексис Ципрас е, че обеща майка си и баща си, а сега е в изходна точка. Муравей Радев смята, че скоро гърците ще поискат промяна на управлението, особено ако останат блокирани всички 130 млрд. евро депозити в гръцките банки.

В момента банките в Гърция боравят с ценни книжа, с едни хартийки, без свеж поток от средства от Европа Гърция не може да се оправи, смята бившият финансов министър. Сиртакито в Гърция свърши, за средния грък купонът свърши, коментира още Радев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com