Н. Нейнски: Това, което се случи вчера, не е от полза за демокрацията в България

5272
Н. Нейнски: Това, което се случи вчера, не е от полза за демокрацията в България
Снимка: БГНЕС

Дебатът за референдума трябваше да се проведе по-рано. Липсата на сериозен дебат доведе до изненадата вчера. Това беше бламиране на президента, каза в сутрешния блок на БНТ бившият външен министър Надежда Нейнски."Това, което се случи вчера, не е от полза за демокрацията в България. Не мисля, че партиите ги е страх от референдума. Видяхме една неумела и неловка политическа игра", допълни тя.

Нейнски коментира и темата за последните терористични атаки в Турция в светлината, че именно тя е бъдещия посланик на България в Анкара. "Турция получи политическа подкрепа и солидарност. Тя получи и единодушната подкрепа на НАТО. Йенс Столтенберг заяви, че неделимостта и сигурността на алианса е гарантирана. Това е хубаво и важи и за националната сигурност на България", заяви Нейнски, която призна с усмивка, че още не е започнала да учи турски език.

"Синьо единство" се прегърна с ДПС за местните избори

Партията „Синьо единство" на бившата евродепутатка и лидерка на СДС – Надежда Нейнски, отива на кметските избори заедно с Д...

"Темата за бежанците е водеща за националната сигурност на България. Приятелството е ключово, но сигурността също е изключително важна. Ние търсим средства, за да опазим нашите граница. Това е оградата по българо-турската граница. Не трябва да допускаме преминаването на нелегални емигранти.

Като част от системата за сигурност на НАТО, България има много по-големи възможности да отстоява своята национална сигурност. Точно поради тази причина трябва да участваме в ученията на алианса и да се престане със злостните кампании срещу НАТО", завърши Надежда Нейнски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика