На Бареков не му е приятно да говори за обещанието си да разкрие банковата си тайна

23517
На Бареков не му е приятно да говори за обещанието си да разкрие банковата си тайна

Съжалявам, че не стана дебат между мен, Борисов, Местан и Миков. Причината е, че Борисов, откакто е в политиката, не отива на дебати, а това предизвика верижна реакция. Това заяви лидерът на „България без цензура” Николай Бареков.

На въпрос дали е получил от данъчните акт за неплатени данъци, Николай Бареков отвърна, че не е получавал такъв акт. Това е компромат, организиран от държавата, заяви лидерът на ББЦ. Но веднага призна, че подал документи за „командировки от ТВ7 през 2011 година”, но те не били стигнали до данъчните „заради административен хаос”. Нека не се смесва неподаването на данъчна декларация с неплащането на данъци, заобяснява Бареков (бел. ред. - за всяка неподадена данъчна декларация глобата е 500 лева). И заяви, че Румен Порожанов лично натиснал НАП, за да се завърши ревизията за два дни, а не за три месеца – за да ми излезе данъчния акт преди изборите, да ме омаскарят, оплака се Бареков.

Служители на "Ноу фрейм медия" излизат на протест срещу Бареков

Служители на "Ноу фрейм медия" излизат на протест срещу собственика на компанията Николай Бареков. Това съобщиха те в отворено писмо до...

Ако има някакви неплатени данъци, аз съм длъжен да ги внеса според закона и чак тогава да обжалвам в съда, уточни Бареков. На въпрос защо фирмата му „Ноу Фрейм” не е платила на служителите си и така ли ще разкрива 1 млн. работни места, „новият” политик отвърна, че ТВ7 е спряла да плаща и „Ноу Фрейм” има да взема 4,5 млн. лева и като синдикът в ТВ7 си свърши работата, тогава щели и служителите на „Ноу Фрейм” да получат заплати.

Още ли си живеете от бонуса, даден Ви от Цветан Василев – на този въпрос Бареков пропусна да отговори. По думите му обаче темата за обещанието му да си разкрие банковата тайна и да обяви напълно прозрачно финансирането си му „била неприятна”. Всички ми знаят парите, данъчните най-вече, беше лаконичен иначе словоохотливият политик. На въпрос с колко лева живее на месец, Бареков отвърна, че разходите му били 2-3 хил. лева на месец.

Аз бях изкаран виновен за всичко – мен ме изкараха „най-корумпитаният политик в България”. Как, след като не съм участвал във властта, коментира Бареков в сутрешния блок на Нова телевизия. И продължи – само ББЦ написа програма и ГЕРБ, но ГЕРБ не я публикува (бел. ред. – на сайта на ГЕРБ има публикувана програма). На въпрос как ще открие 1 млн. работни места, Бареков отвърна, че ББЦ е разписала комплекс от мерки и се залага на административни и данъчни мерки за бизнеса, които да му позволят да откриват нови работни места. „Новият” политик посочи, че новите работни места трябва да са 300 хил., а всяко работно място откривало поне още две след себе си.

На тези избори пълна изборна победа няма да има за никого. ББЦ обаче няма да отстъпи от някои точки от програмата си, каза Бареков. И добави, че обещанието му за таблети за децата си стои – даже при него идвали деца на предизборните му обиколки да си искат таблета. Едно дете, което има таблет, най-малкото ще може да научи английски. А това е основа да имаме повече и по-образовани хора в България. Хора, ако това не го направим, нацията си заминава, загива, призова Николай Бареков.

Ударна доза комунизъм с Бареков - този път на енергийни теми

След като раздаде безплатни таблети на учениците, реши въпроса с безработицата, "разреши" стачката на миньорите от миналата седмица и "...

Когато направих 250 хил. гласа на евроизборите, много хора искаха да са в коалиция с ББЦ – Антония Първанова например. Категорично аз не съм купувал гласове и ще погледна децата си в очите, за да им го кажа. При тези думи Николай Бареков гледаше нагоре и вдясно. Според популярна научна теория това е невролингвистичен признак на лъжа – хората, които си служат с дясната ръка и гледат нагоре и вдясно, докато говорят, визуализират измислено или преиначено събитие. Партиите, които основно купуват гласове, са ГЕРБ и ДПС, каза Бареков.

На интересен блиц въпрос кога за последно е лъгал, Бареков не можа да си спомни.

Определенията на Бареков за противниците му с една дума бяха следните: Михаил Миков – посредствен, Лютви Местан – мазен, Бойко Борисов – двуличен. За Радан Кънев Бареков не каза нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика