Назначиха нов шеф на "Български пощи"

30585
Назначиха нов шеф на "Български пощи"
Снимка: БГНЕС

 

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова назначи за главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Станислав Дочев. Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество. Заемал е поста заместник-изпълнителен директор на Български пощи, а в периода 05.2012 – 02.2014 г. е директор на „Специализирано поделение“ EMS/BULPOST, което отговаря за куриерските услуги.

Завършил е испанска филология в СУ „Св. Климент охридски“ и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език.

Папазов: Български пощи за първи път излязоха на печалба

За петте месеца на тази година Български пощи за първи път излязоха на печалба. 512 000 лв. е положителният резултат. Това заяви ми...

Дочев замени на поста Людмил Александров. Последният пое дружеството от Деян Дънешки през месец май 2013 г.  Новият топ мениджър е встъпил в длъжността „за срок от 3 години“, предаде "Фокус".

С друга заповед на министър Николина Ангелкова, Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова, обясняват от министерството. 

Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и „Информационно обслужване“ АД. В периода 2013 – 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Завършил е право в Академията на МВР. Има две магистратури – „Финансов и банков мениджмънт“, придобита в Института за следдипломна квалификация към УНСС и „Управление и развитие на човешките ресурси“ – в Нов български университет. Владее английски и руски език.

Няма да има съкращения в "Български пощи"

Съкращения до края на тази година в „Български пощи” няма да има. Ще бъдат пенсионирани към 150-200 души заявили, че искат ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика