Ненчев няма да иска оставката на Исмаилов

11402
Ненчев няма да иска оставката на Исмаилов
Снимка: БГНЕС

Към момента не намирам основание да поискам оттеглянето на Орхан Исмаилов от поста на заместник-министър на отбраната. Не получих никакви аргументи и доказателства различни от онези, които вече бях видял в медиите.

Това заяви министърът на отбраната Николай Ненчев след среща с лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Красимир Каракачанов в Народното събрание, предаде БГНЕС.

Ненчев призна, че срещата е преминала "в добър дух на разбирателство" и той се е запознал с мотивите на ПФ, но не е получил сериозно основание да оттегли Исмаилов.

В рамките на срещата Ненчев не е получил и никакви сериозни доказателства, нито има подобна информация, от която и да е българска служба, че Орхан Исмаилов е опасен за националната сигурност на България, тъй като има връзки с чужди служби.

Ненчев: Нямам никакви основания да искам оставката на Исмаилов

Искам да разбера какви са основните аргументи да се поиска оставката на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. Няма основание ...

"До момента в Министерството на отбраната не е постъпило официално искане за разполагане на танкови бази на територията на страната", заяви министърът по повод твърденията за разполагане на танкови бази в страната за провеждане на военни учения на НАТО.

На въпрос дали имаме право да откажем подобно предложение, Ненчев отговори, че имаме споразумение за провеждане на взаимни инициативи, които спазваме и към които се придържаме, и ако подобно запитване пристигне, ще ни уведоми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика