Нидал Алгафари: Да не забравяме кой продава оръжие на "Ислямска държава"

38604
Нидал Алгафари: Да не забравяме кой продава оръжие на "Ислямска държава"
Снимка: БГНЕС

„Ислямска държава” използва куршуми, които не произвежда. Използва техника, която не произвежда. И се сдобива с тях, дори като продава петрол контрабандно. А на кого го продава, кой го търси – замислете се, не е нужно да откриваме топлата вода. Това заяви в предаването „Лице в лице” пиар експертът Нидал Алгафари, чийто баща е сириец.

Откъде идват тези пари? Най-вероятно това е Саудитска Арабия, която е съюзник на Съединените щати. И да не търсим под вола теле, да не се връщаме назад, заяви Алгафари. Великите сили просто искат ситуацията в Близкия изток да е такава – без мир, смята той.

ДАНС в пазарджишко лозе

Зрелищната операция на ДАНС в Пазарджик приключи с добрата новина, че в тамошния квартал "Изток" няма клетка на "Ислямска държава". Ам...

Ако "Великите сили" искаха да направят нещо за да има умерен ислям, щяха да инвестират една стотна от парите за бомби в ислямските университети като джамията Алазхар в Кайро, Омеядите в Дамаск, в Кербала, Пакистан и т.н.. Нямаше да обучават войни и да ги въоръжават, че сега да се борят с тях. Ислямистите в Ирак и Сирия се бият с оръжие подарено или продадено от същите миротворци сега, написа Алгафари вчера във Facebook.

Нека не забравяме и какво каза един от хората, които се изказваха около акцията на ДАНС в Пазарджик – вие да сте виждали циганин да прави революция? Прекали се с това, посочи пиар експертът. И напомни, че в Корана никъде не е говори за свещена война и за рязане на глави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика