Нидал Алгафари напуска АБВ обиден

41979
Нидал Алгафари напуска АБВ обиден
Снимка: БГНЕС

Режисьорът и експерт в PR-а Нидал Алгафари напуска гражданско сдружение АБВ. Той съобщи това в публикация в профила си в социалната мрежа Facebook.

Слух за подобно нещо се появи още преди няколко дни, но доста хора сметнаха, че става въпрос за PR-трик, който да подклажда интереса към проекта на президента (2002-2012) Георги Първанов. Оказва се обаче, че проблемът съществува и е сериозен. Още при гостуването си снощи в предаването "Лице в лице" бившият държавен глава отказа да коментира ситуацията с Нидал Алгафари с обяснението, че не е негова работа да мисли за експертното осигуряване на АБВ. Реакцията на PR-експерта по повод думите на Първанов е остра и крайна. Actualno.com публикува поста на Нидал Алгафари без съкращения и редакторска намеса:

Нидал Алгафари отговори на БСП с притча за Буда

"Калта винаги отива на дъното за този, който има търпение". Това е изводът, който Нидал Алгафари, един от "предателите", пристанали на ...

Приятели,

Френският специалист в сферата на ПР Г. Лерой смята, че ПР е „комплекс от координирани действия за въздействие върху общественото мнение, насочени към това да се изменят в полза на организацията нагласите и поведението на хората“

Започвам с този цитат за да обясня на тези които не са запознати, каква е същността на ПР-а, поне според хора разбиращи от занаята!

Вероятно разбирането ми за ПР, пък и не само моето, видно от цитата по- горе, не включва да стоя мирно, да викам до полуда "Осанна" и когато пресъхнат устните на някой по дискусиите да изтичам бързо за вода!

Искрено съжалявам, че така грозно се бях заблудил, ама за това съм си виновен само аз.

АБВ ще има своя листа с кандидати за евродепутати

Формацията АБВ на президента Георги Първанов ще има своя листа с кандидати за евродепутати. Това потвърди в сутрешния блок на Нова теле...

Първа грешка, имах кауза, която се оказа, че за даден момент е приемлива за някой, а после се оказа,че няма нужда от хора с каузи.

Втора грешка, въобразих си, че съм част от колектив, а се оказа, че съм техническо лице по обслужването!

Трета грешка, когато някой те предаде един път, втори път, трети път, а аз продължавам да падам в същата дупка не е само грешка, а пълно слабоумие!

Четвърта грешка, не съобразих, че в монархия трябва да си поданик, а не мислител!

Пета грешка, да се хвърляш на амбразурата и да даваш всичко от себе си с плам, да залагаш името и реномето си само защото си от експертното обслужване си е наистина... вселенска глупост!

Крадци влизат в къщата на Алгафари, охранителната система не сработва

Обирджии са нахлули в дома на режисьора Нидал Алгафари докато съпругата му - известната психоложка Мадлен Алгафари, и двете му де...

Днес, заради мой много близък приятел, отидох на националното съвещание на АБВ! Изслушах всички мъдри изказвания и разбрах, че даже на ниво на експертното обслужване не бих могъл да дам очакваното от мен!

Ще очаквам предложения за това, което мога да правя, без да търся кауза или политика. Просто ще си върша работата за която мисля, че имам някаква квалификация, опит и знания!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика