Нинова: Приех номинацията, за да свърша работа

13617
Нинова: Приех номинацията, за да свърша работа
Снимка: БГНЕС

Приех номинацията за лидер на БСП, за да свърша работа, да върна доверието и силата, които партията заслужава." Това каза Корнелия Нинова от Коалиция за България по време на 48-я конгрес на БСП.

Тя заяви, че ако бъде избрана за председателския пост, ще работи по шест въпроса – идейната чистота на партията; нейното организационно състояние; качествени кадри в БСП; нов стил на работа и общуване, както вътре в партията, така и в отношенията и с другите; коалиционни партньорства; обединяване на левите издания в един общ медиен пул. По думите и истинският водач е този, които умее да се обгражда със силни хора.

Нинова: Тази седмица ще има оставка на правителството

Мисля, че тази седмица ще има оставка на правителството – това беше договорено и при президента и няма промяна в тази позиция. Ак...

„В екипа ми ще има място и за онези, които мислят различно от мен. Те са коректив и държат човек далеч от заблудата,че е единствен и незаменим.Бих подготвила в БСП едно силно младо поколение политици от професионално, административно и управленски грамотни патриоти,без да ги противопоставям на старите кадри. Ще се опра на лявата интелигенция и научните среди.Те са духовния стълб на България,но днес са отблъснати от нас”, каза още тя.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика