Нямаше нужда Бареков да тръби публични тайни за Борисов, заяви Нешка Робева

52959
Нямаше нужда Бареков да тръби публични тайни за Борисов, заяви Нешка Робева
Снимка: БГНЕС

Не знам какво трябва да разбера около Николай Бареков. Той е притиснат, доста го нападат, но той прави грешки в защитата си, заяви Нешка Робева, която беше лице на предизборната кампания на „България без цензура”.

Ако ме беше попитал, щях да му кажа, че не е нужно да хвърля в общественото пространство публични тайни – нашите задокеански партньори пуснаха информацията в интернет пространството, каза Робева (бел. ред – визира се досието „Буда”).

Атанас Атанасов: Почвам да се питам Бареков да не работи за Борисов?

Несиметричното разпределение на порциите доведе до сегашния разпад. ДПС поиска да вземе повече, отколкото беше разпределението след изб...

А вие наясно ли сте откъде взимат пари вашите работодатели, отвърна Нешка Робева на въпрос на водещите на сутрешния блок на Нова телевизия откъде са парите на Николай Бареков. Дайте да питаме откъде са парите на всяка една партия, от самото начало. Откъде са парите на ГЕРБ за кампанията от 2009 година, попита прочутата гимнастичка.

Бареков по-лош ли е Бойко Борисов? Сега ние, „лошият мат’рял”, трябва ли да подкрепяме човека, който казва, че няма да прави нищо, ако няма 121 депутати в следващия парламент. Борисов тупаше по главата президента и му казваше, че няма да е държавен глава, ако не е бил лидерът на ГЕРБ.

Разглеждам Бареков като един млад човек, който иска да влезе в политиката. Кой е чист в българската политика, продължи Робева с риторичните въпроси. Искам да попитам кой плаща пиар акциите на предишното правителство, когато се опираше пистолет в главата на бивш министър, добави тя (бел. ред. – арестът на военния министър Николай Цонев).

Делян Пеевски два пъти ме е заплашвал пред свидетели, че „ще напълня някоя дупка”, защото говорех как майка му Ирена Кръстева източва Спортния тотализатор. Така Робева отговори на въпроса дали не е свързана с Пеевски. По седем точки обвиних Кръстева за източване на Тото, имаше Временна анкетна комисия по въпроса – всичко се потвърди, с изключение на една точка. Нищо не се случи, защото като има парламентарна комисия, нищо не става, заяви Робева.

Прокуратурата работи по сигналите на Янев, Борисов и Бареков

Прокуратурата започна работа по сигналите на Николай Бареков, Бойко Борисов и Яне Янев, предаде БГНЕС. От държавното обвинение съобщих...

Нека се докаже верността на това, че ББЦ е финансирана от Пеевски. Кой го казва това – Ангел Славчев. Той всеки ден обясняваше колко много ме уважава – защо тогава, като беше в ББЦ, не каза нищо за водени разговори с Делян Пеевски, завърши Робева.

За финал Нешка Робева посочи, че за нея най-доброто било БСП и АБВ да се обединят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика