Обсъждането на държавния бюджет продължава утре в 9:00 часа

15769
Обсъждането на държавния бюджет продължава утре в 9:00 часа
Снимка: БГНЕС

Законът за държавния бюджет за 2015 година ще бъде обсъден на заседание на 20 декември от 9:00 часа. Това решиха депутатите, предаде БГНЕС.

На днешното заседание бяха приети на второ четене бюджетът на НЗОК и част от бюджета на ДОО за 2015 година. Заседанието на НС продължава и в момента, като трябва да продължи до 23:00 часа.

Не се мина и без поименна проверка, след като все пак БСП си тръгна, но и някои други депутати също решиха, че за днес им стига. Все пак в зала останаха 162-ма народни представители, което означаваше, че кворум има и работата на парламента продължи.

В пленарната зала Янаки Стоилов от името на ПГ на БСП заяви, че ПГ на БСП подготвят предложение да се създаде временна комисия, която да изследва състоянието на пенсионните фондове и ефективността на контрола, осъществяван от Комисията за финансов надзор.

Опитвате се да прикриете злоупотреби и проблеми в сферата на пенсионното осигуряване в България, обърна се към управляващите Стоилов. ПГ на БСП тази вечер прекратява участието си в това заседание, подчерта Стоилов и призова парламентарните групи, които не са параван на вече взетите решения, да се оттеглят от залата тази вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика