Орхан Исмаилов: Патриотичният фронт да представи доказателства

20554
Орхан Исмаилов: Патриотичният фронт да представи доказателства

Патриотичният фронт да представи доказателства на твърденията си, че зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов работи за чуждите служби. Това поиска самият той в интервю за bTV.

В него той отново заяви готовност, да си подаде оставката, ако точно той е най-големият проблем на държавата и правителството.

Ненчев няма да иска оставката на Исмаилов

Към момента не намирам основание да поискам оттеглянето на Орхан Исмаилов от поста на заместник-министър на отбраната. Не получих ник...

"Това са пълни глупости, ако има и капка съмнение в това нещо, че имам нерегламентирани контакти с чужди служби и държави, аз на секундата си подавам оставката. Нека го докажат, да го докажат, аз съм готов, но няма нищо", категоричен беше спорният заместник-министър.

Той е категоричен, че не познава нито Ердоган, нито Давутоглу, нито има нищо общо с двамата. Срещите им се брояли на пръстите на едната ръка - един път по служба 2005 г. и два пъти на море.

"Аз никога и под какъвто и да било предлог не съм членувал в политически партии и неправителствени организации, единствено членувам в ловно-рибарския съюз", обяснява Орхан Исмаилов.

Според него атаката идва от евтин политически ПР - националпопулизъм. Заместник-министърът коментира по следния начин Патриотичния фронт: "Просто използват момента да са атрактивни - нямат опит в политиката и по този начин си правят ПР. Доколкото знам, ще имат конгрес, използват момента и се възползват от ситуацията".

В. Симеонов: Орхан Исмаилов е заплаха за нац. сигурност

Никога не сме поставяли въпроса за отстраняване на дадено лице заради неговото име и произход (турско име). Това заяви председателят на...

В министерството ще защитават "Стратегия 2020", приета от служебното правителство. Изискванията, които са записани в нея, се спазват. Особено по отношение на модернизацията, обяснява заместник-министърът.

На въпрос как ще се случи това при положение, че бюджетът е орязан, Исмаилов отговаря: "Ще търсим варианти и ще направим всичко необходими да изпълним стъпка по стъпка приоритетите".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика