Партиите от ПФ отиват на избори без обща регистрация

4412
Партиите от ПФ отиват на избори без обща регистрация
Снимка: БГНЕС

Партиите от Патриотичния фронт избягват единната регистрация, за да заобиколят евентуални местни проблеми. Това обясни в петък заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки, след като внесе в Централната избирателна комисия документите на своята партия за регистрация в местните избори.

Той посочи, че Патриотичният фронт /ПФ/ не е разделен, а на някои места партиите в него ще участват в различни формати. Според него ПФ се запазва на национално ниво, предаде Mediapool.

ВМРО сезира главния прокурор за съмнителни адресни регистрации

Заместник-председателят на Националната контролна комисия на ВМРО – Българско национално движение Карлос Контрера внесе сигнал до...

Предпочитаме на местата, на които има някакви недоразумения, да избегнем единна регистрация, коментира той и допълни, че се стремят на колкото се може повече места да се явят във формат, който събира повече патриотични формации. В нашите листи ще има представители на неполитически организации, посочи Джамбазки. На първия тур няма да подкрепят кандидати на други партии, каза още Джамбазки.

ВМРО има амбиция да се яви на балотаж в избора за кмет поне в пет областни града, както и да се бори за тяхното спечелване - Враца, Русе, Велико Търново, Пловдив, Видин, отбеляза Джамбазки.

Като Патриотичен фронт ще се явят в Пловдив. Имаме постигнато споразумение в Русе НФСБ да подкрепят Искрен Веселинов за кмет, каза още Джамбазки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика