"Патриотичният фронт" праща в Турция свои наблюдатели за изборите

22047
"Патриотичният фронт" праща в Турция свои наблюдатели за изборите

„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" няма да участва или подкрепя управленски коалиции в следващото Народно събрание. Ние няма да се закълнем във вярност на когото и да било - нито на ГЕРБ, нито на БСП! Ще подкрепяме доброто и ще сме против всичко, което е във вреда на родината", категоричен е съпредседателят на НФСБ и коалиция „Патриотичен фронт" Валери Симеонов.

Той подчерта, че от Фронта не могат да се очакват продажни действия и подкрепа за безпринципни коалиции, каквато осигуряваше „Атака" в изминалия парламентарен мандат.

По думите му в основата на престъпното ограбване на българските граждани стои антиконституционната партия ДПС, която отново изяви готовност да подкрепи правителство и да участва във властта.

„ДПС ще подкрепи и дявола само и само да има достъп до икономическите източници за злоупотреби. Това е мафиотска структура, за нея няма идеи, в нея няма нито етнос, нито вероизповедание - само интереси.", заяви Симеонов.

От Патриотичния фронт продължават да настояват за затваряне на избирателни секции в Турция. Преди дни коалицията пусна жалба до ЦИК и Върховния административен съд.

От „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" са категорични, че не могат да стоят безучастно и да чакат поредната изборна манипулация.

„В момента набираме хора, които да командироваме в Турция, за да могат да контролират изборния процеса и да държат връзка с нас и с Централната избирателна комисия, доколкото може да се очаква това рушащо законите на България формирование (ЦИК) да свърши някаква работа", заяви Симеонов и призова патриотите, които владеят турски език, да се включат в екипите на Патриотичния фронт за секциите в Турция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика