Патриотичният фронт се държи отговорно, смята Борисов

22876
Патриотичният фронт се държи отговорно, смята Борисов
Снимка: БГНЕС

С удоволствие констатирам, че последните дни в парламента във всички партии има желание за ново отношение към политиката, отношение на отговорност към избирателите. Това показва, че всички полагаме усилия да постигнем стабилност в управлението, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред "24 часа".

Днес се проведоха преговори между ГЕРБ и Патриотичния фронт, на които двете партии постигнаха съгласие по основните точки.

"От това, което ми докладваха преговарящите разбирам, че Патриотичният фронт са се държали истински отговорно и по част от темите имаме разбирателство. Имаме разбирателство и с други партии разбира се. Но има няколко въпроса, които са трудно преодолими с ПФ, както и с партиите от предишните консултации. Затова ще извървим докрай пътя на консултациите", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Той съобщи, че в понеделник ще събере всички кметове, председатели на общинските съвети от ГЕРБ, евродепутатите, избраните депутати и Изпълнителната комисия. "Преговорният екип ще каже накратко кое ни събира и разделя с отделните партии и ще преценим с кого да направим още разговори. Разбира се, трябва да видим и дали ще има математическо мнозинство, защото дори заедно с Реформаторския блок и Патриотичния фронт, мнозинството пак ще е крехко", каза още Борисов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика