Пеевски за депутатското място: Ами, ето тук съм

5390
Пеевски за депутатското място: Ами, ето тук съм
Снимка: БГНЕС

Ами, ето, тук съм. Това заяви в парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски, попитан дали ще остане народен представител в парламент, предаде БГНЕС.

Няма какво да ви кажа по тази тема, каза още Пеевски по въпроса.

Ген. Атанасов: Реформаторският блок няма да се срути, а напротив – укрепва

Не сме търгували нищо, компромисът за конституционните промени нямаше цена. Това каза пред bTV ген. Атанас Атанасов от Реформаторския б...

На въпрос дали са верни слуховете, че ще се оттегли, Пеевски заяви: „Питайте тези, които са ги пуснали”.

От известно време в публичното пространство се разпространява информацията, че депутатът от ДПС Делян Пеевски ще се оттегли от политиката.

Същевременно първият работен ден на народните представители започна с проблем. Началото на пленарния ден, който първи за есенната сесия за депутати, започна с проблем. Представителите на медиите, които следят пряко заседанието на депутатите на екран, нямаха картина. По този начин, на практика, отразяването на работата на народните избраници се обезсмисли.

Чуваше се само гласът на председателстващия днешното заседание Димитър Главчев от ГЕРБ. Докато народните представители гласуваха седмичната си програма, обаче, остана „черен екран” за парламентарните репортери, които трябваше да гадаят кой депутат е взел думата по гласа му. Така журналистите бяха принудени да следят пленарното заседание по една от телевизиите, която предава случващото се в залата на живо.

Радан Кънев: Да си седнем на задниците и да вземем решение

Не зная защо беше тази реакция, учуден съм, намирам я политически несериозна и несъдържателна. Виждам някаква емоция. Ние се каним и го...

Очаква се в началото на днешния ден всички парламентарни групи да изчетат декларации от трибуната на пленарната зала за приоритетите си през започващия политически сезон.

Преди заседанието депутатите бяха посрещнати от атака с домати. Акцията е на Николай Колев-Босия, който бе задържан и отведен, предаде bTV.

Около служебния вход на Народното събрание звучи приглушена народна музика и се чуват призиви към народните представители да подходят сериозно към обсъждането на съдебната реформа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика