Политическият сезон започва утре с основна тема „Избори”

3122
Политическият сезон започва утре с основна тема „Избори”
Снимка: БГНЕС

Часове остават до старта на новия политически сезон. Утре започва есенната парламентарната сесия, информира bTV.

Въпреки че още вчера Реформаторският блок обеща обща регистрация за вота, днес това така и не се случи. Решено е обаче как ще се преодоляват вътрешните напрежения.

42-рото Народно събрание не успя да си купи нови коли

Въпреки заявките и заделените средства, този парламент не успя да пусне обществената поръчка за закупуване на нови автомобили за депу...

„Част от Реформаторският блок ако подкрепя един кандидат, друга част – друг, ще имаме арбитраж на централно ниво”, коментира председателят на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски.

От СДС декларираха, че нямат драма и с ГЕРБ. „СДС подкрепя кандидати на ГЕРБ, СДС подкрепя и на други партии, други партии подкрепят кандидати на СДС и РБ”, коментира зам.-председател на партията Любен Петров.

„Политическата отговорност на нашите партньори им показва, че в момента няма друго по-добро решение за страната”, коментира вицепремиерът Румяна Бъчварова.

Оказа се, че НФСБ и ВМРО от Патриотичния фронт също ще се явят самостоятелно на вота.

Бареков пак подхвана песничката за разпускане на 42-рото Народно събрание

Депутатите, които представляват "България без цензура" (ББЦ) в парламента, няма да се върнат обратно в пленарна зала след изборите на 2...

Днес Валери Симеонов внесе 6000 подписа за отделна регистрация, но обясни, че където е възможно, формулата Патриотичен фронт ще бъде запазена. Що се отнася до търканията на партиите в голямата коалиция, той каза, че каквито и трусове и проблеми да имат в другите партии, това си е техен проблем.

А опозицията отново видя проблем в предстоящия вот. „В тази кампания още по-голям размах придобива процеса по закупуване на местната власт”, коментира Янаки Стоилов от БСП.

Червените настояха политическият сезон да започне със свикване на Консултативния съвет по национална сигурност заради бежанците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика