Протестна мрежа номинира Пеевски за еврокомисар

33594
Протестна мрежа номинира Пеевски за еврокомисар
Снимка: БГНЕС

Антиправителствената информационна служба (NOresharski.com)
разпространи обръщение на Протестна мрежа, в което става ясно, че номинират г-н Делян Пеевски не просто за кандидат за евродепутат, а за еврокомисар!

Ето и пълния текст на обръщението:

Три от три за Пеевски за евродепутат, Първанов пита какво ще е лицето ни в ЕС

След като структурите на ДПС в Кърджали и Смолян номинираха Делян Пеевски за депутат, от Движението за права и свободи продължиха да де...

Уважаеми съграждани, скъпи сънародници,

След ден 300 от първата ни съвместна среща по повод на номинацията на многоуважавания Делян Пеевски за председател на ДАНС, погрешно наречена от някои олигархически кръгове и техните медии „протест“, е време да кажем цялата истина:

1. Ние не протестирахме срещу това г-н Пеевски да стане шеф на ДАНС, а бяхме против това, един успял мъж на 33 години да бъде ограничен само до председателския пост в една държавна агенция;

2. Ние искахме оставката на този парламент и правителство, не защото те по абсолютно непрозрачен и арогантен начин номинираха г-н Пеевски за въпросната длъжност, а защото в продължение на 300 дни никой от тях не иска да отговори на въпроса „Кой?“, кой се опита да подреже крилата на този своеобразен „български сокол“;


Днес, уважаеми сънародници, ние поставяме всичко на правилните места и номинираме г-н Делян Пеевски не просто за кандидат за евродепутат – пост, който отново е далеч под неговия потенциал, а за еврокомисар!

Считаме, че кандидатурата му напълно отговаря на изискванията за този висок пост, а и само по този начин Обединена Европа ще разбере в пълна степен причините за нашите летни тревоги и неволи, които скоро ще бъдат и техни!

Нещо повече. Считаме че в лицето на г-н Пеевски функциите на еврокомисари по медиите, медийни регулации и телекомуникаци, правосъдие и обществен ред и разширяване на ЕС могат да бъдат спокойно съчетани, защото Кой, повтаряме Кой друг политик и общественик в днешна Европа съчетава в себе си дълбоки познания по правната материя, медии и телекомуникации и Кой, Кой друг политик в Европа има способността да се разширява така успешно – професионално, интелектуално, материално, политически и даже физически?

В тази връзка, а и с ясното съзнание, че г-н Пеевски ще свърши всичката тази работа с познатата ни пълнота и едромащабност, освен всичко това предлагаме на СОС да преименува бул. „Брюксел“, на бул. „Делян Еврокомисарски“, а площад „Независимост“ на „ЕвроПеевски“, защото великите водачи и генерали още от древни времена са получавали като прозвище и фамилия имената на най-известните им победи!

Номинирайки и приветствайки бъдещия еврокомисар, ние приканваме всички да се обединим под един общ лозунг:
„КОЙ ще превърне Обединена Европа в днешна България!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика