Първанов: Стига с тази омраза и агресия

33323
Първанов: Стига с тази омраза и агресия

Нека се обединим, за да тръгне държавата ни напред. Стига с тази омраза и агресия, заяви лидерът на АБВ Георги Първанов при представянето на предизборната програма на партията пред симпатизанти. На срещата с гражданите присъства водачът на кандидат-депутатската листа в Пиринско Николина Чакардъкова.

Той каза още, че партията има 121 искания и ще се бори за тяхното изпълнение. Сред тях - строг контрол върху финансирането на партиите и драстично намаляване на субсидиите за тях.

АБВ обяви предизборния си слоган, Първанов призна, че звучи малко по-тежко

На пресконференция в Стара Загора Георги Първанов, президент на България в периода 2002-2012 година и лидер на ПП АБВ, за първи път обя...

Бившият президент призова хората да гласуват за автентичните кандидати - тези, които изразяват най-добре принципите и идеите на македонското.

Президентска република е основният приоритет пред АБВ, промяна на политическия модел и смяна на избирателната система. Реформи в доходите, реформи в пенсионния модел, финансова политика с грижа за майките, възрастните и подрастващите, това определи като най-важните приоритети на партията, която ръководи лидерът й Георги Първанов.

Първанов определи отношенията с Русия като стратегически важни за България и бе категоричен "Българинът помни кой го е освободил и колко важни бяха политическите и икономическите ни отношения с Русия през годините.

За силовите подходи в работата на МВР, подслушванията и смазването на гражданското общество от структурите му Първанов заяви "Не искам да живеем в такава държава".

Съзнателно или не, служебното правителство разчиства пътя на ГЕРБ

Смяната в ръководствата на ключови агенции и държавни институции от служебния кабинет е в известна степен очаквана, тъй като част от ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика