Първанов: Вотът беше подменен, хората гласуваха едно, а получиха друго

20407
Първанов: Вотът беше подменен, хората гласуваха едно, а получиха друго
Снимка: БГНЕС

На практика беше подменен вотът, хората гласуваха за едно, а получиха друго. Решенията се взимат, в кръг, в който участват председателят на БСП и медийният бос Делян Пеевски. Единият е взел едното решение лятото, а другия взема решенията сега”, заяви президентът на България в периода 2002 - 2012 година Георги Първанов.

Има една статия в столичен вестник – запис с Бойко Борисов и Румен Петков в Банкя, не е имало такава среща. Това каза Първанов в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Патрашкова: Разполагаме със записи на срещи между Първанов, Румен Петков и Борисов

Провеждани са срещи на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, поотделно, с Румен Петков, с Георги Първанов. Това каза журналистката Кристина Пат...

Не съм бил никога в Банкя, не знам къде е къщата на Борисов и среща между нас не е имало и ще съдя редакцията, която твърди това и всеки, който твърди такова нещо.

От години наред не съм срещал Борисов, може би от времето, когато той беше премиер и срещите ни са били официални”, заяви Първанов. Той посочи, че не би казал, че има война в БСП.

„Нашият основен опонент е ГЕРБ за евроизборите, а другите партии са ни конкуренция. Очевидно има много тежка организация и черен ПР срещу мен”, посочи Първанов. По думите му-кадровите решения в БСП се вземат на друго място. „Как беше назначено правителството, с формулировка за т нар. експертно правителство.

Няма никакво разцепление, защото нито един от нас няма намерение да напуска БСП. Това е по-скоро шанс да правим една по-национална политика, коментира още Георги Първанов. Той е категоричен, че няма да напусне партията: Да напуснат БСП или поне да се оттеглят крачка назад онези, които в крайна сметка подвеждат избирателите.

Първанов уточни, че няма лични амбиции и претенции за ръководството на БСП. Аз искам да помогна на БСП да се промени, но партията трябва да има друга коалиционна култура, каза още Първанов, давайки за пример широката коалиция между левицата и десницата в Германия.

АБВ: Първанов никога не е посещавал дома на Борисов

Георги Първанов (президент на Р България 2002 - 2012 г.) никога не е посещавал дома на Бойко Борисов в град Банкя и години наред не е и...

Медийната среда

"Аз много внимателно следя всички издания, но особено една медийна група, една медийна империя, която е прекалено агресивна, която влага много хъс, много патос, гневен патос и пак казвам, омраза, която разпъва този медиен чадър над председателя на партията. Това може би е връщане, един отговор, жест за номинацията, която беше направена през лятото за шеф на ДАНС", коментира Георги Първанов.

По думите му - очевидно има много тежка организация, има черен PR. "Ние знаем, че в България има фирми, които са специалисти по черния PR и това го виждам на гърба си", каза Първанов.
В сутрешната преса аз преброих 50-60 материала в печатните издания, не говорим за електронните медии, не говоря за сайтовете – 50-60 материала, които са, меко казано, доста остри, агресивни, изпълнени са с омраза, която е невиждана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика