РЗС разкри "новия мефистофелски прийом на лаборанта Костов"

13075
РЗС разкри "новия мефистофелски прийом на лаборанта Костов"
Снимка: БГНЕС

РЗС счита, че кандидатурите на ДСБ за кмет на София и за водач на листата в лицето на Вили Лилков и Трайчо Трайков са кандидатури тип „Б отбор”. Те не са кандидатури за да спечелят изборите, а за да отклонят гласове от ГЕРБ и да имат група общински съветници, чрез които да извиват ръцете на кмета Фандъкова, се казва в декларация на РЗС-София, предаде БЛИЦ.

Софийското ръководство на РЗС отговорно заявява, че с подобни номинации от страна на ДСБ, на софиянци няма да им се наложи да правят сложен избор относно това кой да защитава интересите им и да управлява градът им.

ГЕРБ има амбицията да увеличи присъствието си в местната власт

ПП ГЕРБ има амбиция да увеличи присъствието си в местната власт. Това каза пред журналисти в местността Смолянски езера зам.-председате...

Взетия назаем бивш кадър на ГЕРБ г-н Трайчо Трайков за водач на листата за общински съветници на ДСБ на предстоящите местни избори е поредната проява на безсилие и липса на потенциал от страна на политическата „ДЕ-формация” на лаборанта Костов.

Трайчо Трайков и Вили Лилков са кандидатури, които напомнят кандидатурата на Неделчо Беронов за президент. Колкото Беронов стана президент точно толкова шанс да стане кмет има и Вили Лилков.

Убедени сме, че Иван Костов пуска кандидатурата на Трайчо Трайков, за да дразни Бойко Борисов. Припомняме, че г-н Трайков беше отстранен от първото правителство на Бойко Борисов след грандиозния провал на бизнес-форума в Катар

ДСБ предлага Вили Лилков за кандидат-кмет на София

Предложението на националното ръководство на ДСБ е Вили Лилков да бъде кандидат за кмет в София, а водач на листата – Трайчо Тр...

Този мефистофелски прийом на Костов и Атанас Атанасов ни е добре известен и се прилага системно преди всеки избори с цел удължаване живота на вече изпразнената от съдържание партия на Командира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика