Резултатите от евроизборите са важни, за да се избегне моделът в Украйна, смята Цветанов

20516
Резултатите от евроизборите са важни, за да се избегне моделът в Украйна, смята Цветанов
Снимка: БГНЕС

Тази вечер се проведе Областно събрание на ГЕРБ в Благоевград.

На заседанието присъстваха заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов областният координатор и народен представител Даниела Савеклиева, общинските ръководители и организационните секретари на 14-те партийни структури, общинските кметове, избрани от ГЕРБ и народните представители.

Цветанов: ГЕРБ не притежава имота в Бояна

„Това, което мога да кажа е, че всяка партия решава дали има нужда от подобен имот като този в „Бояна", който да бъде изпол...

По време на събранието бяха дискутирани актуалните вътрешнополитически теми и най-наболелите проблеми, както и тежката ситуация в общините, в които се оказва сериозен натиск и се пресират хората на ГЕРБ. Като изключително тревожна бе очертана ситуацията в общините, чиито кметове са от ДПС. "Там продължават да се уволняват хора с различно мнение от това на Движението за права и свободи, а местната власт в лицето на кметовете, които са основен работодател в тези общини, подлагат на репресии и оставят без работа симпатизантите и привържениците на ГЕРБ", посочиха участници в събранието. По време на дискусията бяха обсъдени предстоящите евроизбори и нуждата от пълна мобилизация на структурите за евровота.

"Радостно е, че Благоевградска област дава висока оценка за работата на своя досегашен евродепутат Мария Габриел, която е от Хаджидимово. След като завършиха общинските събрания за номинации за евродепутат в Благоевградска област, Мария Габриел получава най-много гласове. Положителна е и оценката, и имат необходимия авторитет и останалите ни досегашни представители в Европейския парламент", коментира Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ подчерта, че резултатите от евроизборите ще са важни за по-нататъшното развитие на страната ни, за да се избегне моделът в Украйна и отзвукът у нас да е по-малък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика