Румен Петков: Избори за по-малко от 45 дни не се правят и в Северна Корея

15963
Румен Петков: Избори за по-малко от 45 дни не се правят и в Северна Корея
Снимка: БГНЕС

Избори за по-малко от 45 дни не се правят и в Северна Корея. Това каза Румен Петков, член на националното ръководство на АБВ. Според него избори в края на юли са безотговорна политическа теза на лидера на социалистите Сергей Станишев, предаде Фокус.

„Чрез днешното си изказване Станишев на първо място унижава БСП и показва на българските граждани, че за него няма политическа надпревара – няма надпревара на тези и политически послания, а има други инструменти за постигане на изборни резултати. Другото, което проличава, е че Националният съвет на БСП не значи нищо за Станишев. Партийна дискусия по листите и политиките на него не му е необходима”, коментира още Румен Петков.

НФСБ настоява за незабавни предсрочни избори

България няма време за губене. При сегашната политическа и икономическа обстановка, при започналите процедури по спиране на еврофондове...

Той каза, че нормалното време за провеждане на избори е краят на октомври-началото на ноември. Петков допълни, че това е време, което се предшества от политически дебат и за надпревара на платформи, послания и ангажименти. Според него обаче най-вероятно ще се избърза с насрочване на избори през септември, което не е добро решение, защото част от активното население ще бъде на почивка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика