Румен Петков: Поведението на "Позитано" е неадекватно

12229
Румен Петков: Поведението на "Позитано" е неадекватно
Снимка: БГНЕС

Поведението на „Позитано” е неадекватно. Това каза пред журналисти в Бургас Румен Петков, зам.-председател на ПП АБВ, предаде репортер на Радио „Фокус” - Бургас.

„Не можеш да искаш да обречеш кандидатите си за кметове на самота. Представителите на ръководството на партията БСП, освен огледало, не могат да търпят друго пред себе си”, категоричен бе Петков. По неговите думи, голяма част от партиите от „Коалиция за България” са занулени.

АБВ избира председател на 25 април

Изборът на председател на АБВ ще бъде проведен на 25 април, а решението за подкрепата на партията в управлението ще бъде взето на 26 а...

„На тях им е организиран невъзможен достъп до средствата за масова информация. Т.е. това усещане за единственост е диагноза и няма как да не доведе до срив. Аз съм сигурен, че много от кметовете на БСП не приемат това поведение. Те добре разбират, че тази неадекватност ще доведе до тежък срив на общинските избори за БСП.

АБВ не е проблем в ляво, АБВ е решението на проблема в ляво”, категоричен бе Петков.

„Това, че ръководството на БСП ще си живее само вече не трябва да бъде проблем на левицата. Левицата трябва да има друго самочувствие”, заяви той като допълни, че на 26 април на Националната работна партийна конференция ще се дискутира бъдещото на българската патриотична левица.

Петков каза, че се обсъждат конкретни имена за предстоящите избори, но все още е рано.

Румен Петков: Партньорството с ГЕРБ е замразено

Не е сериозно да се говори, че съм отнел лидерството на Георги Първанов. Неговият авторитет в обществото е неоспорим. Това са внушения,...

„Аз лично ще се боря и ще настоявам в челото на всяка една от листите ни да има човек до 35 години. Трябва да сложим край на дълбоко порочната практика младите хора да бъдат ползвани за табела”, допълни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика