Щом Волен Сидеров се доближи до самолет, винаги има проблем

35720
Щом Волен Сидеров се доближи до самолет, винаги има проблем
Снимка: БГНЕС

Останала съм с впечатлението, че Волен Сидеров когато се доближи до самолет винаги има проблем. Най-малкото не разбирам как се случват всичките тези неща, при положение, че той не пътува сам. Това каза Мария Стоянова, бивш кореспондент на БНТ в Германия и член на СЕМ, цитирана от Фокус. 

"Сидеров не беше сам. И в германския полет не пътуваше сам. Как хората около него не разбират какво се случва, как хората около него не реагират на това, което се случва. Да го успокоят, да го озаптят да го възпрат, да му повлияят, а тъкмо напротив. Те се нахъсват още повече около него. Това ми е просто непонятно", каза Стоянова. 

Бившата "дясна ръка" на Доган: Скандалите на Сидеров вършат добра работа на ДПС

Мълчанието на ДПС за поредния скандал с Волен Сидеров е опасно и много подозрително. Това заяви политическият анализатор Осман Октай, к...

„Говорим за времето, когато управляваща партия беше ГЕРБ. От една страна, като българска държава, като български официални представители, си поставен в необходимостта да защитаваш своите граждани, включително народни представители, дори, когато те буйстват. 

От друга страна, обаче, си конфронтиран с очевидния факт, че в случая те са извършили нарушения, и то не едно. Не само буйстваш на борда, след това отказваш да се легитимираш, а на всичкото отгоре Волен Сидеров в никакъв случай не желаеше да приеме, че е извършил каквото и да е нарушение. Това беше основният проблем, че този човек до последно смяташе, че е невинен", заяви Стоянова. 

По думите ѝ информацията на служителите на „Луфханза" полицията и тази на Волен Сидеров за случилото се са били различни. „Като журналист веднага след инцидента, за който, разбира се, научих своевременно, се свързах с представители, както на „Луфтханза", така и с представители на полицията в Страсбург, а и, разбира се, със самия Волен Сидеров. Информацията между тези три източника беше съвършено различна. В първите два - „Луфтханза" и полицията в Страсбург, даваха абсолютно идентични данни, които се припокриваха. Волен Сидеров твърдеше - как нищо подобно не се е случило, как някакъв наш сънародник очевидно му бил едва ли не завидял и затова спекулирал по темата. Тоест този човек, въпреки всичко, което се е случило това, че е дошла полиция, това, че с полиция е отведен от пистата, това, че полиция го е задържала, че са искали да го арестуват... Всичко това този човек не го беше реализирал", добави Мария Стоянова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика