Сидеров: "Атака" ще гласува оставката на кабинета

16842
Сидеров: "Атака" ще гласува оставката на кабинета
Снимка: БГНЕС

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира от гр. Разград оставката на кабинета „Орешарски", цитиран от пресцентъра на националистическата партия.

„Оставката на Орешарски беше логична, чакаше се от дълго време. Депутатите от групата на АТАКА, които са в София, ще влязат в парламента да гласуват тази оставка. Аз и колегите, които сме на обиколки, в срещи, просто няма да можем физически да отидем. Това няма никакво значение, защото това е една формалност. По-важното е какъв нов парламент ни очаква и какво правителство. Според мен недобро, защото има сговор да продължи колониалната политика и защото има тотално дезинформиране на българите и апатия, която няма да доведе до нищо добро. Мож е би ще влезем в криза - избори след избори и това няма да се отгрази добре на страната", заяви Сидеров.

Чобанов: Оставяме държавата в устойчиво финансово състояние

Оставяме държавата в устойчиво финансово състояние, заяви министърът на финансите Петър Чобанов пред журналисти в Министерския съвет,...

Лидерът на националистите подчерта, че политическата обстановка в момента е сговор между ГЕРБ и ДПС, които подготвят новото управление след изборите.

"Те в момента се сговарят, а до вчера гласуваха заедно закони, като закона за банковата информация", смята той.

Сидеров заяви, че има три партии БСП, ДПС и ГЕРБ, които подкрепят колониалната политика, която в България се провежда, и има АТАКА, която е против. Затова националистите не са участвали в консултациите и последните парламентарни заседания, защото там не се гласуват важни неща, а "лобистки закони или несъществени закони".

Сидеров припомни и кои са важните неща, които е трябвало да бъдат гласувани в парламента - задължителното гласуване и образователния ценз, предложени от АТАКА.

Борисов: Толкова закъсняла оставка, не мога да й се зарадвам

Толкова закъсняла оставка, че като знам каква разруха оставят след себе си, не можах да й се зарадвам! Това написал в профила си във Фе...

„Трябваше да бъде прието задължително гласуване, за да може да елиминираме фактора ДПС като определящ. Сега пак ще стане така, че ДПС ще е основна сила. Ако по някакъв начин избирателят даде отново властта на ГЕРБ, то той да знае, че дава на ГЕРБ + ДПС. Това е най-важното, което хората трябва да си направят като извод", заключи Сидеров.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика