Сидеров: "Атака" ще влезе в следващия парламент

25120
Сидеров: "Атака" ще влезе в следващия парламент
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира на пресконференция в Силистра оставката на правителството и представи позицията на партията.

Той подчерта, че депутатите от "Атака"са гласували „за" оставката на кабинета. Сидеров коментира, че няма почти никаква разлика между кабинета „Орешарски" и кабинета „Борисов", защото те са водили една и съща колониална политика.

Сидеров: "Атака" ще гласува оставката на кабинета

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира от гр. Разград оставката на кабинета „Орешарски", цитиран от пресцентъра на националисти...

По негови думи "Атака" е единствената партия срещу колониалната система. Той заяви, че българите трябва да избират по идеология, за да заживеят по-добре и няма друг начин, освен всички да гласуват.

„Няма опозиция, няма управляващо мнозинство, в този парламент има две страни - "Атака" и анти "Атака" - 23-ма срещу 217. Това е положението, това е противопоставянето, то ще продължи и занапред, защото нашата политика е ясна, очертана, категорична, последователна и който иска да се присъедини към нея, той ще се бори за освобождаване от колониалното робство, както едно време са се борили за освобождаване от турско робство", заключи Сидеров.

Той смята, че "Атака" ще има участие в следващия парламент. Но не прогнозира "разположението на силите, тъй като атмосферата е изключително замърсена".

"Аз прогнозирам поредица от политически кризи от типа на италианските, тъй като не виждам стабилност, която да се очертава, така че да има стабилно управление и то на базата на интересите на българското общество; някакво управление, което да продължи да бъде колониално - да, може да се скалъпи, но то няма да е трайно и няма да е стабилно, защото ще продължи да работи срещу интереса на народа си, така че може да сме свидетели на избори след избори в доста кратки периоди", каза Сидеров.

Сидеров не получи навреме обвинението за нападението над варненския полицай

Софийски градски съд не даде ход на делото срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров за нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство. ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com