Сидеров: Почваме кампания срещу готвената в Шабла база на НАТО

25634
Сидеров: Почваме кампания срещу готвената в Шабла база на НАТО

"Атака" ще започне кампания срещу изграждането на американска база край Шабла, която е и база на НАТО по думите на лидера на партията Волен Сидеров.

Според Сидеров сегашната правителство ни тласка към война с Русия с тези действия. Затова кампанията щяла да е национална, но най-вече в "засегнатите" от решението райони.

Тръгва делото срещу Волен Сидеров за хулиганство

Делото срещу Волен Сидеров за причиняване на телесна повреда на полицай Костадин Колев е насрочено за 10:00 часа днес в Софийския град...

Според Волен Сидеров идването на власт в Гърция на "Сириза" е факт, защото се е обявила против глобализма. "Това е знак, това е ясен знак, че нещата в Европа отиват към ситуация, в която народите се осъзнават. Народите вече в Европа не искат тази политика, която Вашингтон диктува на европейските държави. Българският народ също не иска. Но той е много намачкан. Той е много манипулиран и той е под силна икономическа зависимост, така че не може да му се чуе гласа. Именно затова партия "Атака" е гласът на по-голямата част от българите, които съм сигурен, че не искат настаняването на НАТО-вска база в България. Ние започваме кампания в цялата страна, но основно в районите, които ще бъдат пряко засегнати – крайморските. Кампания против настаняването на натовска база. Аз призовавам всички будни, честни българи да се присъединят към тази кампания. Ние трябва да покажем единни, така както гърците го направиха, че сме против тази политика, че не искаме да бъдем военна площадка на САЩ за техните опасни игри, че не искаме да воюваме с Русия, която ни освободи от турско робство, тя, а не САЩ, не Англия, и че не искаме да ставаме експерименти в тези опасни игри на Вашингтон. Това трябва да го каже ясно българското общество. Разбира се ние сме пак първите, ние сме най-ясен глас, ние сме последователни", заяви Сидеров.

Сидеров каза още, че през последните дни в централата на партията пристига информация, че в различни градове на страната върви процес на мобилизация и се изпращат повиквателни към военнослужещи от запаса. Те са привиквани, след което им се казва къде точно ще се явяват в случай на нужда. В същото време в Украйна течала същата процедура на мобилизация и "украинската хунта мобилизира българи в Одеса, които се вдигат на бунт, защото не искат да убиват свои братя по кръв и вяра".

"За мен и двете правителства – и украинското и българското са васални на САЩ. Те са еднакво марионетни правителства и по един и същи начин действат в момента. На тях им се казва – мобилизирайте, започвайте подготовка за участие на ваши войски в украинското огнища на войната, което ние разпалихме и ще разгаряме още повече. Това са казали Столтенберг, Кери и английския външен министър на нашите държавници", сигурен е националистът.

 

Възстановиха Кримска военна база

Кримската военноморска база, която до 1996 г. е влизала в състава на Черноморския флот, е възстановена и започна да функционира, съобщи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика