Сидеров изрева: Спират ни тока, за да свалят ТВ Алфа от ефир

7539
Сидеров изрева: Спират ни тока, за да свалят ТВ Алфа от ефир
Снимка: БГНЕС

Истински рев нададе партия "Атака" срещу ЧЕЗ и срещу държавата. Причината - според националистите ЕРП-то е оставило нарочно без ток централата на партията, а властите са виновни за това положение по принцип, с подкрепата си за оставането на ЧЕЗ в България.

Според "Атака" на 27 април, от 16:00 ч. до 21:00 ч., ЧЕЗ е спряла едновременно електроподаването само в централата на партията и в ТВ Алфа.

Загадката с милиона на "Атака"

Финансовите отчети на българските партии съдържат странни разминавания с действителността. Отговорните институции обаче не се интересу...

Лидерът на партията Волен Сидеров заяви, че спирането на тока от ЧЕЗ само в редакцията на медията и в централата им за повече от 5 часа е насочено действие срещу "Атака". „Ние говорим от доста време, че срещу телевизията ни има кампания, готвят се да я спират. Ето, виждаме как по този начин чрез спиране на електричеството беше прекратено излъчването на програмата ни за няколко часа. Бяха нанесени щети, техниката на медията пострада“, коментира Сидеров.

Лидерът на "Атака" отбеляза, че ЧЕЗ не са предупредили за спирането на тока. Монополистът дори не е дал обяснение защо се налага това.

Сидеров заяви още, че ЧЕЗ е престъпна, криминална групировка и компанията отдавна е трябвало да бъде с отнет лиценза и изгонена от България. Кабинетът „Борисов 1“ обаче категорично не е пожелал да го направи. „Сега отново Борисов управлява и отново си прави оглушки, всъщност това правителство закриля ЧЕЗ“, добави националистът.

Според Сидеров зад кампанията стои Валери Симеонов, който ръководел КЕВР и "би дал всичко, за да спре ТВ Алфа, която се гледа повече от СКАТ".

Шефът на Сметната палата: Проверяваме и ББЦ, и "Атака" за парите им

Има ли партии, които се опитват да прикрият произхода на парите, които отчитат пред Сметната палата? Този въпрос коментира председателя...

„Това е действие срещу мен, защото същият ден правителството организира митинг по време на Консултативния съвет при президента с призив да отида в Сибир. На този съвет управляващата седморна коалиция се е обединила около идеята да се изхарчат милиарди за закупуване на старо американско въоръжение за армията“, уточни Сидеров и припомни, че единствено "Атака" е против това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика