Сидеров ще съди прокуратурата в София

25158
Сидеров ще съди прокуратурата в София
Снимка: БГНЕС

Никой никъде не е споменал моето име във връзка със случая на Летище Варна. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров след 40-минутна среща с районния прокурор на Варна Цветанка Гетова, предаде Агенция „Фокус”.

Районна прокуратура - Варна е образувала досъдебно производство срещу неизвестно лице по повод събитията от вчера на варненското летище. А пресконференцията на прокуратурата в София е лъжа, заяви Сидеров. Заради твърденията там, че се води досъдебно производство срещу Сидеров, лидерът на „Атака” се заканва да си търси правата в съда. Той каза още, че към момента Районна прокуратура - Варна не е изпращала никакви документи към София и това поражда въпросите на каква база е била проведена пресконференцията в столицата. Волен Сидеров добави, че иска да знае и кой е написал жалбите, които са отправени към него и народните представители.

Стотици се организират във Facebook за подаването на общ сигнал срещу Сидеров

Във връзка с последните действия на лидера на „Атака”, в социалната мрежа Facebook бе създадено събитие под наслов "Имунизи...

За скандала на летището, Волен Сидеров заяви в прав текст: "Вчера във Варна ни посрещна една бандитска банда". Волен Сидеров посочи още, че скандалът е напълно измислен и заяви, че „областният управител на Варна – Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития”. Лидерът на „Атака” призова главния прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, които са организирани от прокуратура и полиция

Междувременно протестът на „Атака” във Варна с искане на оставките на областния управител Иван Великов и заместника му Мерткан Ибрямов приключи. „Атака” направи шествие, което завърши пред сградата на Районния съд във Варна. На протеста на "Атака" близо 200 души преминаха през площад „Независимост” и блокираха едното платно на бул. „Владислав Варненчек”, в района на катедралния храм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com