Симеонов: Бихме участвали в държавния апарат

16428
Симеонов: Бихме участвали в държавния апарат
Снимка: БГНЕС

Нямаме претенции за постове в държавния апарат, но ако ни предложат да участваме, ще представим специалисти. Това заяви Валери Симеонов от Патриотичния фронт минути след края на консултациите с ГЕРБ.

Симеонов подчерта, че ще поемат отговорност за действията на своите специалисти. До момента ние излизаме с едно значително съвпадение на позициите, но не и с краен резултат, каза той, цитиран от БГНЕС.

До голяма степен сме удовлетворени по съвпаденията по големия брой проблеми. И тяхното решение. Това изцяло съвпада с нашите предизборни намерения, заяви Симеонов.

По 14 от 18-те приоритета на ГЕРБ намерихме общи позиции, като имаше различия в нюансите, обясни Красимир Каракачанов. Не намерихме съгласие по темата с еврочленството на Турция, подчерта той. Втората тема за нелегалната имиграция стигнахме до мнение, че трябва да има ограда по цялото протежение с турската граница, подчерта лидерът на ВМРО. Той заяви, че на втората среща ще бъдат обсъдени детайлите по програмата, която Патриотичният фронт представи. От наш страна бе поставен и въпросът за изваждане на ДПС от управлението на страната, каза Каракачанов.

ГЕРБ постигна съгласие с "Патриотичния фронт", но при определени условия

Въпреки първоначалните разминавания, успяхме да постигнем съгласие по всички точки в нашите позиции. Това заяви Румяна Бъчварова, която...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика