Симеонов: България е изправена пред етническа криза

16797
Симеонов: България е изправена пред етническа криза
Снимка: БГНЕС

България е изправена пред пропастта на етническа криза. Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО Валери Симеонов, предаде „Фокус“.

„За по-малко от 20 дни българското общество стана свидетел на няколко брутални престъпни акта, извършени от представители на циганския етнос над малолетни и медицински служители. Един достоен български министър Петър Москов се изправи срещу малодушното примирение и гаврата с честта на професията лекар. Естествено, беше заклеймен от ДПС“, заяви Симеонов. По думите му, безспорен е фактът, че голяма част от циганския етнос живее извън всякакви закони, правила и общочовешки норми на поведение. „За тях законите на важат. Кражбата и грабежът са се превърнали в начин на препитание, нарушаването на закона – норма на поведение, раждането на деца - в доходоносен бизнес за сметка на държавата. Циганските барони налагат модел на съществуване, коренно противоположен на законовите норми в българското общество“, допълни Симеонов.

Москов: Държавата предприема действия да навлезе в гетото

Скръбта на господин Алиосман Имамов по гетото – желая му щастие да може да я преодолее в личен план, в групов план. Под упреците ...

„Вече второ десетилетие българското общество е подложено на зловещ политически експеримент. ДПС узурпира правото на единствен представител на циганския етнос, обещавайки му политическо представителство и малцинствени привилегии, без каквито и да било задължение. ДПС пропагандираше истерична омраза към българския етнос и насаждаше първобитна ксенофобия и самоизолация на турския и цигански етнос“, каза още Валери Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика