Симеонов: Против сме Корман Исмаилов да е във властта

31812
Симеонов: Против сме Корман Исмаилов да е във властта

За Корман Исмаилов и Народна партия „Свобода и достойнство” продължаваме да сме на същата позиция – ние сме категорично против допускането на техен представител във властта. Това каза пред журналисти Валери Симеонов, съпредседател на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”, след проведените втори консултации с ГЕРБ, предаде „Фокус”.

На въпрос дали това означава, че Патриотичният фронт е против участието на Реформаторския блок във властта, Сименов отговори отрицателно. „Не означава, че сме против Реформаторския блок, а че сме против тази партия, която е изградена на същия принцип, както е изградена ДПС”, допълни Симеонов.

ГЕРБ и Патриотичният фронт се разбраха - нямат принципни различия

Изключително продуктивна беше срещата ни с ПФ. При първата среща обсъдихме приоритетите, днес обсъждахме 94 конкретни предложния в пр...

С нашата работа в Народното събрание, с правото ни да имаме достъп до министерствата и въобще с всички права, с които разполага народния представител, ще контролираме дали се спазват договорените ангажименти, допълни Симеонов в отговор на въпрос по какъв начин без коалиционно споразумение от ПФ ще контролират дали се спазват договорените ангажименти.

„Смятам, че сме достатъчно отговорна коалиция и отговорни хора, като си сложим подписа, след това да отговаряме за него и за подкрепата на всички тези точки, които сме съгласували с колегите от останалите партии”, допълни Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика