Славчев за Бареков: Пари от този келеш не съм вземал, предлагаше ми 20 хил. лева на месец

36645
Славчев за Бареков: Пари от този келеш не съм вземал, предлагаше ми 20 хил. лева на месец
Снимка: БГНЕС

Никаква заплата не съм вземал от този келеш. Маниерът на Бареков е да те вкара в оправдателен режим. Това заяви вече бившият заместник-председател на "България без цензура" Ангел Славчев.

Преди три седмици Бареков ми предложи петцифрена сума за заплата, за да мълча, продължи Славчев в сутрешния блок на Нова телевизия. Искаше да ми даде 20 хил. лева, посочи конкретната цифра бившият „февруарец”. Спорил съм с Бареков, особено по закона за Lafka. Той ни спираше да отидем на протест в Плевен срещу веригата, като казваше, че "тези хора ни помагат", добави бившият заместник-председател на ББЦ.

Главният секретар на ББЦ: Никога не сме били толкова обединени

Ангел Славчев обслужва интересите на ДПС и ГЕРБ. Това обяви главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, който коментира сутрешното интервю ...

Аз да съм му носил гербери на Бойко Борисов, иронично попита Славчев. Да има моя снимка с Цветан Василев и Делян Пеевски, продължи той. Повярвах му, затова бях с него, оправда се Славчев и отрече да е напускал ББЦ, защото са му спрели парите. Той призна, че Дончо Дудев е бил прав, като се е отказал от ББЦ още в зародиш и че самият той е сбъркал.

От 13-годишен работя, от 22-годишен имам собствен бизнес – с това се изхранвам, продължи Славчев. И както вчера каза самият той, продължи и днес – нека с Бареков отидем пред съда, с детектор на лъжата и да отговаряме на въпроси.

През цялото време съм се борил за хората. В ББЦ разписах законопроект за промяна на ГПК, за банките и за кредитите. Мутрите притискат хората със заеми, караше все така сърцераздирателно Славчев и на продължаващите въпроси да убеди хората, че не си е тръгнал от ББЦ, защото са му спрели парите, той отговаряше – няма как повече да ви убедя, нека да отидем при детектора на лъжата.

Вчера България без цензура пусна официално съобщение, с което оповести, че Изпълнителния съвет на "България без цензура" предлага на Контролния съвет на партията предсрочно да прекрати мандата на заместник-председателя Ангел Николаев Славчев и да го освободи от членство в "България без цензура".

И Славчев със застраховка в чужбина - писмо, в което описва какви ги върши Бареков

В чужбина, в сейф на чужда банка, има писмо, заверено пред нотариус, в което съм описал всичко, което съм видял по време на евроизборит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com