Слави Бинев: Изпитвам безкрайно недоверие към Бойко Борисов

9259
Слави Бинев: Изпитвам безкрайно недоверие към Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Личното ми отношение е, че изпитвам безкрайно недоверие към Бойко Борисов. Това заяви депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев в ефира на bTV. В допълнение той обясни, че страната ни има нужда от компромисна фигура и попита дали наистина лидерът на ГЕРБ може да бъде този човек.

Бившият евродепутат беше категоричен, че хората изпитват недоверие към партията, която спечели най-много места в 43-то Народно събрание. Според него точно тук идва мястото на Патротичния фронт, който не трябва да допуска развихряне на полицейщината.

Радан Кънев на тайна среща с ГЕРБ

Преговорите за съставяне на новия кабинет продължават - някои явно, някои - не чак толкова. След като днес Реформаторският блок се изре...

По повод искането на Реформаторския блок за участие на Патриотите в правителството, депутатът заяви, че в случая не става дума за валс, танго или тройка. Обединението се интересувало единствено от проблемите на хората. То дало програма, която е най-важна.

Бившият евродепутат загатна, че новото правителство вече е наредено. Той не даде нито повече информация, нито кой участва зад него.

 

 

Борисов e председател на ПГ на ГЕРБ

Председател на парламентарната група на ГЕРБ ще бъде Бойко Борисов, а Цветан Цветанов и Красимир Велчев са нейни заместник-председате...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com