Танчев: Ако не откриваме по 100 хил. работни места годишно, ще изчезнем

12373
Танчев: Ако не откриваме по 100 хил. работни места годишно, ще изчезнем
Снимка: БГНЕС

Ще направим всичко възможно, за да може едно бъдещо правителство да изкара по-дълго време. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "България без цензура" (ББЦ) Светлин Танчев от коалиция "Български демократичен център" по време на откриването на 43-то Народно събрание. Новото име на коалицията било избрано заради това къде ще седи в политическия спектър.

Той допълни, че обединението е готово да подкрепи кабинет на широка коалиция, както и изборът за председател на новото народно събрание.

Светлин Танчев става заместник-председател на "България без цензура"

Бившият депутат от ГЕРБ и сегашен независим народен представител Светлин Танчев стана заместник-председател на "България без цензура". ...

Ако не откриваме по 100 хил. работни места годишно, ще изчезнем, призова Танчев. Според него трябва да се работи с перспектива от 30-40 години, иначе страната ни ще престане да съществува. Подчертано беше още, че "спасението на една древна нация, която се топи", е поставено на карта.

Незабавно трябва да се направи парламентарна комисия, която да се занимае с КТБ, призова зам.-председателят на ПГ на ББЦ. Той допълни, че кредитните досиета на банката не трябва да се превръщат в новите досиета на прехода. "Хората трябва да знаят какво стана с парите им", добави Танчев.

От "Български демократичен" ще настояват още за създаването на постоянна комисия с 50% гражданско участие, която да оценява работата на парламента.

 

Политиката на Дянков и изолацията на ГЕРБ накарали Танчев да напусне партията

Винаги съм изразявал недоволството си от политиката на Симеон Дянков, но се изморих и спрях да викам високо срещу него, а реших да напу...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика